Ovoce, zelenina a houby
Mraženou zeleninu a zeleninové směsi dovážíme z větší části ze zemí EU. Veškerá mražená zelenina, kterou máme v sortimentu zahrnutou, je blanšírovaná. Zelenina je v A kvalitě, směsi rovněž. Dbáme na správné složení a špičkovou kvalitu.

Na malé kostky krájená luxusní polévková směs, vhodná do vývarů. Obsahuje pórek, cibuli, mrkev, celer, kedluben.

Bílé zelí, bambusové plátky, černá houba, pórek, paprika, mrkev, sojové klíčky, cibule a hráškové lusky. Skvělé složení, luxusní směs. Původ Belgie.

10 druhů na kostky krájené zeleniny. TOP polévková směs z Belgie. Obsahuje: mrkev, pórek, řapíkatý celer, květák, kedlubnu, celer, zelenou fazolku, hrášek, tuřín, růžičkovou...
Blanšírování je kuchařská technika spočívající v ponoření plodu do horké vody a jeho následném ochlazení. Díky tomu se slupka snadněji sloupne.
Díky krátkodobému působení zvýšené teploty zůstanou v potravinách zachovány vitamíny, chuť i barva, ale zničí se mikroorganismy, které by mohly při následné konzervaci způsobit jejich zkažení. Zůstane zachována vyšší kvalita potravin, například mražená zelenina má svěžejší barvu a výraznější chuť. Některé plodiny (špenát) ztrácejí spařením nežádoucí pachuť.