CITUS s.r.o.

K výtopně č. 1 (u Zahrady Čech) - P.O. BOX 175, 412 01 Litoměřice, tel.416 732 377, 416 737 166, 416 737 167, 416 737 458, e-mail: citus-mrazirny@seznam.cz

Zavřít X :

Velkoobchod s mraženým a chlazeným zbožím - maloobchodní prodejna - eshop pro registrované zákazníky. Různé druhy masa a ryb, zvěřina, mražené ovoce a zelenina, kvalitní polotovary.

CITUS s.r.o.
Mražená zelenina Mražené ovoce Mražené ryby Mražené maso

E-shop

 

Firma Citus s.r.o. velkoobchod s mraženým zbožím by vás ráda přivítala na svém e-shopu.

Aby se vám objevily ceny výrobků a mohli jste nakupovat, je nutné se zaregistrovat. Ihned poté už si můžete vybírat zboží, o které máte zájem a my vám jej přivezeme. Minimální hodnota objednávky pro dovoz na adresu je 1000 Kč bez DPH, hodnota objednávky pro osobní odběr není omezena. Ceny uvedené zde na e-shopu jsou velkoobchodní a mohou se lišit od cen v našem maloobchodě.

Prosíme o obezřetnost, jelikož jsme velkoobchod a některé výrobky máme jen ve větším balení. Kdy vám zboží dovezeme se dozvíte v záložce Rozvozové dny a místa. V případě osobního vyzvednutí u nás v Litoměřicích není nutné si zboží vždy objednávat předem přes e-shop.

Dopravné k objednávkám do 6 000 Kč bez DPH činí 120 Kč. Po přijetí objednávky vás bude náš pracovník kontaktovat telefonem, abyste si domluvili termín doručení.

Doufáme, že se Vám naše stránky líbí.

Kolektiv firmy Citus

 

Upozornění: V objednávce piště do kolonky množství v kg. Ceny jsou uvedeny většinou za 1 kg. Například: zelenina je balená po 2,5 kg, do kolonky množství je nutno zadat 2,5.

Poznámka k cenám: Od ledna 2024 platí na potraviny DPH ve výši 12%. Provozovatel tohoto eshopu je externí firma, se kterou firma Citus nemá nic společného, a bohužel tuto změnu ve výši DPH dosud nereflektoval. Z toho důvodu se vám u cen zobrazuje DPH ve výši 15%, ale konečná cena je kalkulována s 12% DPH. Konečná cena vč. DPH je tedy správná.

 

 
Naše tipy

Husa 4 kg

Husa s droby, velikost 4 kg. Uvedená cena je za 1 kg. V objednávce pište do kolonky množství v kg, t ...

Cena: neuvedena

Obalované cibulové kroužky

V těstíčku obalované cibulové kroužky, výborné. Původ: Nizozemí. Balení po 1kg

Cena: neuvedena

Kmín celý

Kmín celý, balení 500g. Uvedená cena je za 1 ks.

Cena: neuvedena

CITUS s.r.o. - Czech Republic, e-mail: citus-mrazirny@seznam.cz - Provozováno CMS / E-shop (c)2023 Czechproduct.cz s.r.o. | WebCare | Mapa webu | Cookies